250g de unt moale 400g de zahăr fin 3 ouă, bătute uşor 250g de făină amestecată cu 1 pliculeţ de praf de copt coaja rasă şi zeama de la 3 lămâi
. Se încinge cuptorul la 160° C/gaz 3. Se pun 12 forme de hârtie într-o tavă de brioşe. Se bat untul, 250g de zahăr, ouăle, făina, coaja de la două lămâi şi zeama de la 1 lămâie până se amestecă – nu se bat prea tare! Se împarte compoziţia în formele de brioşă (acestea se vor umple destul de mult), apoi se dau la copt în partea de mijloc a cuptorului timp de 30 de minute, până când, dacă înfigi în ele o scobitoare, va ieşi curată. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se mută prăjiturelele pe un grătar de metal aşezat pe o tavă şi se înţeapă fiecare din ele de câteva ori cu o scobitoare. Se toarnă zeama de lămâie rămasă peste 150g de zahăr şi coaja rasă de la 1 lămâie, se amestecă şi se întinde imediat cu o lingură peste prăjiturele. Se lasă la răcit.
76684823_DFFDDOV
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.