Faina 8 linguri
Margarina Unirea Original 50 grame
Alte ingrediente: blat: 8 oua,8 linguri zahar,8 linguri faina,2 plicuri zahar vanilat,1/2 plic praf de copt,1/2 lingurita bicarbonat de sodiu., glazura de albus: 7 albusuri, 14 linguri zahar., crema de oua: 7 galbenusuri, 7 linguri zahar,50 gr margarina unirea,2 linguri de cacao dr. oetker.
Pentru blat se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat,galbenusurile, praful de copt si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamaie si la urma faina in ploaie.Compozitia se pune intr-o tava mare dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 30-35 minute. Blatul dupa ce s-a copt se lasa la racit. entru glazura batem albusurile spuma tare cu un praf de sare si apoi adaugam zaharul si continuam baterea pe
aburi.Se bate bine cu mixerul pana se intareste.Apoi asa calda se pune peste blat. Pentru crema de oua se pun toate pe foc mic intr-o craticioara se amaesteca bine pana se topete zaharul si se ingroasa putin. Se ia de pe foc se lasa putin la racit apoi se pune peste glazura de albus.