800 ml lapte 10 oua 50 gr cacao 100 gr unt 200 gr faina esenta de cafea
Mod de preparare:
Untul taiat sub forma de cuburi si ciocolata rupta bucati se pun intr-un vas si se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Mixam galbenusurile cu zaharul pana compozitia devine cremoasa. Adaugam amestecul de ciocolata si esenta de cafea. Adaugam laptele si amestecam foarte bine. Adaugam faina si cacao si mixam. Batem albusurile spuma si le adaugam in compozitie.
Aluatul obtinut se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la 180 de grade, timp de 35 de minute. Cand este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si apoi se taie usor, cu un cutit umezit. Pofta buna!
618x411_14241636664abf483d
618x412_142416364596e17824
618x618_14241636394a008bf0
618x411_14241636664abf483d
618x412_142416364596e17824
618x618_14241636394a008bf0
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.