Reteta aceasta de pasca este foarte usor de facut si foarte, foarte buna!! Eu o fac de 15 ani si niciodata nu am dat gres cu ea.:) Ingrediente: Foaia: 150 gr unt 200 gr faina 70 gr zahar 2 galbenusuri zahar vanilat coaja rasa de lamaie
Untul la temperatura camerei se amesteca cu faina cernuta si restul de ingrediente. Veti optine o coca moale care se intinde pe fundul unei tavi de tort cu diametrul de 28 cm. Se poate face si intr-o tava dreptunghiulara, iese la fel de buna.Pentru umplutura avem nevoie de: 800 gr smantana grasa (20% grasime) 8 galbenusuri 6 albusuri batute spuma 6 linguri faina 3 linguri gris 10 linguri zahar 3 pliculete zahar vanilat esenta de vanilie Optional: stafide Smantana se pune intr-un vas mai maricel si se amesteca cu galbenusurile, zaharul si aromele. Punem grisul iar apoi faina(neaparat cernuta), si amestecam bine. Adaugam albusurile batute spuma si amestecam de jos in sus (nu circular).Compozitia obtinuta se pune peste foaie .....si se da la cuptor la 180 grade cca 30-35 minute sau pana se rumeneste.Dupa ce pasca s-a copt se lasa sa se raceasca de tot. Se feliaza si se serveste pudrata cu zahar pudra.
P1170125
P1170129
P1170133
P1170140
P1170153
P1170190
P1170216
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.