150 g faina 5 buc oua 150 g zahar 40 ml ulei 20 g cacao zeama de la o jumatate de lamaie coaja rasa de la o lamaie 1 lingurita praf de copt 1 lingurita extract de vanilie 1 praf sare 30 g faina separat Ingrediente glazura 200 g ciocolata amaruie 80 ml frisca lichida
1.Amestecam faina cu praful de copt dupa care batem ouale cu un praf de sare pana cand se deschid la culoare si devin spumoase. 2.Adaugam zaharul treptat pana cand il vom termina iar in tot acest timp mixam continuu pentru aproximativ 4-5 minute,asta ca sa nu se mai simta zaharul. 3.Adaugam extractul de vanilie si uleiul iar dupa 20-30 de secunde oprim mixerul. 4.Adaugam cernut amestecul de faina si praf de copt dupa care amestecam cu ajutorul unei spatule cu miscari ample de sus in jos.Impartim compozitia in doua parti egale.In una dintre ele vom pune zeama si coaja rasa de lamaie.Apoi adaugam faina cernuta(cele 30 g de faina)si amestecam. 5.In cealalta parte adaugam cacaua cernuta si amestecam pana la omogenizare.Avem nevoie de o tava tapetata cu hartie de copt si punem compozitia cu cacao. 6.Punem compozitia simpla dupa care bagam tava in cuptorul preincins la 170 C pentru 45 de minute.Dupa ce scoatem checul de la cuptor il lasam sa se raceasca timp in care ne ocupam de glazura. 7.Punem ciocolata si frisca lichida intr-un bol mai incapator pe care il bagam in cuptorul cu microunde pentru 1 minut-1 minut si jumatate.Scoatem bolul si amestecam dupa care punem amestecul de ciocolata si frisca peste checul racit.Daca vreti puteti pune ciocolata doar deasupra sau sa-l acoperiti in totalitate,asa cum am facut eu.Presaram fistic si bagam checul la frigider si il lasam doar cat sa se intareasca ciocolata. 8.Checul este gata sa fie taiat si servit,
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.