Ingrediente: - 4 morcovi maricei - 100 g migdale - 270 g faina - 4 oua - 150 g iaurt - 100 g zahar - 100 g unt la temperatura camerei - 1 lingurita praf de copt - 1 lingurita coaja rasa de lamaie - un praf de sare - 200 g mascarpone - 3 - 4 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
Preparare:
Etapa 1: Cu vreo jumatate de ora inainte de a incepe, scoateti untul din frigider.Maruntim morcovii folosind tocatorulsau ii dam pe razatoare.
Etapa 2: Tocam si migdalele, pe care le-am lasat ceva mai mari, sa fie crocante in prajitura.Frecam bine untul cu zaharul, ca sa mearga mai usor, folositi un zahar fin.
Etapa 3: Adaugam pe rand ouale, amestecand dupa fiecare, coaja de lamaie, iar la sfarsit punem iaurtul.Treptat punem faina, adaugam sare si praful de copt, amestecand pana obtinem un aluat omogen.
Etapa 4: Incorporam si morcovii impreuna cu migdalele in aluat si turnam in tava.Dam la cuptor pentru 50 - 60 de minute, la foc mediu, cam 180 de grade, pana cand prajitura trece testul scobitorii.
Etapa 5: Adica o scobitoare infipta in centrul prajiturii va iesi curata.Lasam prajitura sa se raceasca si pregatim glazura, amestecand mascarpone cu zaharul pudra, si zaharul vanilat.
Etapa 6: Invelim prajitura rece in glazura si decoram cu morcov razuit pe razatoarea mica.
lg-1402292
lg-1402292
lg-1402292
lg-1402292
lg-1402292
lg-1402292
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.