Blaturi 4 oua 120 gr faina 10 gr praf de copt 10 gr zahar vanilat 100 ml lapte 100 ml ulei un praf de sare 160 gr zahar 2 linguri de cacao 1 lingurita cafea instant 1 lingurita zeama de lamaie
Preparare
albusurile se spumeaza cu un praf de sare si cu zeama de lamaie si se dau deoparte galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu cel tos, se incorporeaza apoi uleiul, turnandu-se treptat pe parcurs ce se mixeaza la fel se incorporeaza si laptele se adauga o parte de faina si se aa cu telul, apoi praful de copt se adauga si se in corporeaza restul de faina am adaugat bezeaua de mai devreme in aluat si am incorporat cu miscari largi am impartit aluatul in doua parti egale si o parte am lasat-o alba, in cealalta am adaugat cacao si cafeaua instant si le-am amestecat bine in compozitie am uns doua tavi egale cu unt si le-am tapetat cu faina si am turnat cele doua compozitii, fiecare in cate o tava (dimeniune tava 33x23 cm) am copt cele doua blaturi la 180 gr C in cuptorul preincalzit daca nu aveti doua tavi, coaceti blaturile pe rand
Crema
500 ml lapte 100 gr zahar 100 gr fulgi cocos 50-70 gr unt 5 linguri cu varf de amidon sau faina 1 plic zahar vanilat
Se amesteca zaharul, fulgii de cocos, amidonul si cu laptele rece. Se pune la foc mic si se amesteca continuu cu telul pana se ingroasa. Cand crema s-a ingrosat se adauga zaharul vanilat si untul si se lasa sa se racoreasca.
Asamblare Peste blatul cu cacao copt se aseaza crema si se niveleaza, iar epste aceasta se aseaza blatul alb si se preseaza usor. Se pune prajitura la frigider pentru cateva ore. Se serveste pudrata cu zahar.
BG1_Prajitura cu crema de cocos
BG2_Prajitura cu crema de cocos
BG_Prajitura cu crema de cocos
BG1_Prajitura cu crema de cocos
BG2_Prajitura cu crema de cocos
BG_Prajitura cu crema de cocos
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.