Ingrediente 400 g telemea de vaca 600 g branza dulce 6 oua 200 g smantana coaja de la o lamaie 2 plicuri zahar vanilat un pachet foi de placinta Mod de preparare Branza telemea se sfarama cu furculita si se omogenizeaza cu branza dulce. Se adauga pe rand ouale, zaharul, smantana, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Cu aceasta compozitie se umplu foile de placinta unse cu ulei si se ruleaza. Se pun sub forma de melc intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar din compozitia cu care s-au umplut foile se opreste pentru a se pune desupra sa nu se exfolieze. (se pot unge si cu ou batut ca la budinca daca nu a mai ramas compozitie).
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.