4 bucati oua 1 bucata fiola esenta vanilie 150 g zahăr 125 g unt 120 g faina 500 ml lapte 1 ceasca zahar pudra
Încălzeşte cuptorul la 160 de grade şi unge o tavă pentru prăjituri cu puţin ulei.
Separă albuşurile de gălbenuşuri şi vate albuşurile până devin o spumă tare.
Amestecă gălbenuşurile cu zahărul, untul şi esenţa de vanilie, apoi adaugă făina în ploaie şi amestecă bine.
Adaugă laptele încet şi amestecă mereu, până ce obţii un aluat omogen. Adaugă cu grijă albuşurile, astfel încât să nu strici structura aerisită obţinută după baterea lor spumă.
Toarnă aluatul în vasul uns şi dă la cuptor pentru 40-50 minute, sau până ce crusta de deasupra este aurie.
Pudrează prăjitura desteapta cu zahăr pudră vanilat şi serveşte rece, cu lapte sau cafea.
12400848_780787258709715_5959294210659496002_n
12507459_780787252043049_9113592600234805370_n
12552575_780787255376382_4305851979813032612_n
shutterstock_167657786
12400848_780787258709715_5959294210659496002_n
12507459_780787252043049_9113592600234805370_n
12552575_780787255376382_4305851979813032612_n
shutterstock_167657786
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.