cca 50 gr zahar granulat cateva grame de gelatina 1/4 lingurita nucsoara cca 690 ml lapte 1 lingura unt sau 1 lingura margarina 1/4 lingurita coaja rasa de lamaie 2 oua batute bine ulei vegetal 170 gr firimituri de paine cca 75 gr zahar pudra (optional)
Mod de preparare:
Amesteca zaharul granulat cu amidonul si cu nucsoara, la foc mediu. Pune apoi laptele si amesteca. Lasa sa fiarba timp de 1 minut, dupa care ia de pe foc, pune untul si coaja de lamaie si omogenizeaza. Toarna totul intr-o tava nedegresata si baga in frigider pentru cel putin 3 ore. Scoate apoi, taie cu ajutorul unui cutit umezit, da feliile prin ou, apoi prin firimituri de paine si pune-le la prajit. Scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie. Serveste-le cu zahar pudra.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.