200 g de unt 3 pahare de făină 0.5 linguriță de praf de copt 1 pahar de chefir
INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ
500 g de brânză de vaci 0.5-1 pahar de zahăr 1 linguriță de vanilie 1 albuș de ou 1 gălbenuș (pentru uns)
MOD DE PREPARARE
Tocați untul cu un cuțit. Amestecați făina cu praful de copt și adăugați-le peste unt. Amestecați bine compoziția. Adăugați chefirul în compoziția de mai sus. Adunați cu grijă aluatul (nu-l frământați) și împărțiți-l în 3 părți egale, din care formați 3 bile. Dați bilele de aluat la frigider pentru o oră. Amestecați brânza cu zahărul și vanilia. Bateți albușul spumă tare și încorporați-l cu grijă în compoziția de brânză. Întindeți aluatul în foi dreptunghiulare, de 3 mm grosime. Distribuiți umplutura de brânză uniform pe toată suprafața și rulați aluatul sub formă de ruladă (repetați procedeul cu cele 3 foi de aluat). Tăiați ruladele în bucăți potrivit de groase (faceți tăieturi diagonale). Tapetați o tavă cu hârtie de copt și așezați în ea rulourile cu brânză. Ungeți rulourile cu gălbenuș de ou și coaceți-le timp de 30-35 de minute, la temperatura de 180 de grade.
prev2-13
prev2-13
prev2-13
prev2-13
prev2-13
prev2-13
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.