Ingrediente pentru 6 persoane: 250 g afine (pot fi si congelate) 1 pachet de gelatina rosie 250 ml suc de coacaze rosii 2 linguri de zahar pudra coaja rasa de la 1 lamaie dupa gust 2 linguri de lichior coacaze 100 g piscoturi 1 caserola (900 ml) Carte D’Or Stracciatella
Se spala afinele si se aleg cateva pentru garnitura. Intr-o cratita se amesteca praful de gelatina, zaharul pudra si sucul de coacaze. Se amesteca bine pana se aduce la fiert, si se adauga repede coaja de lamaie (inainte sa se intareasca). Se pun piscoturile la fundul unui castron cu fundul plat, peste care se toarna gelatina si lichiorul de coacaze. Se pune 30 de minute la frigider dupa care se adauga afinele peste care se pun 4 cupe de inghetata Carte D’Or Straciatella si se lasa putin sa se topeasca. Se decoreaza cu afine. Timp de preparare 20 minute
68928096_CTKGIJK2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.