Pentru crema: 250 g iaurt 150 g crema de branza 200 ml smantana pentru frisca 80 g zahar pudra vanilat 2 linguri ornamente de ciocolata Dr Oetker 5 g gelatina In plus: 2 banane 16 piscoturi pudra de karob pentru pudrat (sau cacao) Pentru insiropat: ~100 ml lapte 1 lingura zahar pudra vanilat
Gelatina o punem la inmuiat in apa rece, atata apa cat gelatina sa fie bine acoperita.
Intr-un castron mixam iaurtul cu crema de branza si zaharul pudra. Separat mixam smantana pentru frisca pana capata consistenta, apoi o incorporam in crema de iaurt. Topim gelatina la baine-marie si o amestecam in crema, mixand bine in timp ce o turnam in fir subtire. La sfarsit, incorporam si ornamentele de ciocolata.
Pregatim o tava de chec si o tapetam cu folie alimentara. Punem un strat de piscoturi insiropate cu lapte indulcit.
piscoturile se trec prin lapte, pentru cateva secunde, pe o singura parte Turnam jumatate din crema si asezam pe mijloc cele 2 banane decojite. Turnam restul de crema si acoperim cu un alt strat de piscoturi insiropate. Invelim bine in folia alimentara si dam la rece pentru cateva ore, pana crema se intareste.
Prajitura rapida cu iaurt si banane se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu karob sau cacao.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.