- 150 g biscuiți digestivi; - 50 g unt; - 1 lingură zahăr pudră;
Cheesecake
- 250 g cremă de brânză; - 150 g smântână lichidă; - 3 linguri zahăr pudră; - 100 ml rom; - 70 ml cafea preparată; - 1 lingură cacao pudră; - 2 ouă; - 3-4 linguri făină; - 1 linguriță ness;
Ganache de ciocolată
- 100 g ciocolată 55% cacao; - 50 ml smântâna lichidă;
Etapa 1:
- Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit; - Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm);
Etapa 2:
- Se coace simplu 10 minute;
Etapa 3:
- Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează; - Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză; - Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine;
Etapa 4:
- Apoi adăugați făina treptat, și mixați până este incorporată complet;
i Etapa 5:
- Coaceți cheesecakeul la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii; - Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura; Etapa 6:
Ganache de ciocolată
- Topiți ciocolata pe baie de aburi; - Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează; - Trebuie să capete o textură fină și lucioasă; - Decorați cheesecakeul răcit;
md-452268p700236
md-452268p700236
md-452268p700236
md-452268p700236
md-452268p700236
md-452268p700236
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.