3 ouă 6 linguri de zahăr 100 g de unt 3 linguri de griș 750 g de brânză de vaci coaja de la o lămâie 2 pumni de stafide deschise la culoare 1 borcan de felii conservate de ananas zahăr pudră
Mod de preparare
Bateți cu un tel ouăle și 4 linguri de zahăr. Adăugați untul topit și grișul, amestecați. Adăugați brânza de vaci și coaja de lămâie și amestecați din nou. Adăugați stafidele spălate. Ungeți cu unt o formă de copt și puneți masa de brânză. Puneți deasupra feliile de ananas și presărați zahărul rămas. Coaceți budinca în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute.
budinca-1024x685
budinca-1024x685
budinca-1024x685
budinca-1024x685
budinca-1024x685
budinca-1024x685
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.