Iti propun astazi o reteta delicioasa de budinca cu clatite dulci. Incearc-o!
10-12 clatite subtiri
500 g branza de vaci
1-2 linguri de zahar
1 ou
1 pachet de zahar vanilat
caise uscate sau stafide
2 oua
2-3 linguri de zahar
3 linguri smantana
Mod de preparare:
Cum se prepara umplutura pentru clatite:
Se amesteca branza, oul, zaharul vanilat si stafidele uscate.
Se pune umplutura pe clatita si se ruleaza.
Clatitele se aranjeaza in forma de spirala intr-o tava de copt, unsa cu unt.
Intr-un bol se combina ouale, zaharul si smantana, se amesteca pana la omonegizare. Amestecul obtinut se toarna peste clatite.
Budinca se da la cuptor pentru 30-35 de minute, la temperatura de 190 grade C.
Pofta buna!
4ytvagg09_w1_1
4ytvagg09_w1_1
4ytvagg09_w1_1
4ytvagg09_w1_1
4ytvagg09_w1_1
4ytvagg09_w1_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.