Ingrediente 125 g făină 125 g unt un plic praf de copt 150 ml suc de piersici 2 ouă 125 g zahăr 6 piersici bine coapte Pentru caramel 150 g zahăr 2 linguri apă
1. Pentru caramel, zahărul și apa se pun pe foc. După ce s-a format caramelul se toarnă pe fundul unei tăvi de tartă. 2. Se așază piersicile întregi sau tăiate pe jumătate. Se topește untul. Se amestecă untul topit cu zahărul cu ajutorul unui tel, se adaugă făina și praful de copt. Se amestecă și apoi se pun ouăle unul câte unul și, la final, sucul piersicilor. 3. Se toarnă amestecul peste fructe și se dă la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate prin răsturnare.
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
prajitura-rasturnata-cu-piersici-1024x903
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.