Ingrediente 2 ouă 200 ml frişcă lichidă 500 g brânză de vaci 300 g zahăr pudră 2 plicuri de zahăr vanilat 300 g cireşe 50 g biscuiţi simpli fulgi de ciocolată şi cireşe pentru decor Mod de preparare Aduci frişca la punctul de fierbere, o laşi să se răcorească, apoi adaugi gălbenuşurile treptat, mixând bine până se răceşte complet. Baţi albuşurile cu jumătate din zahărul pudră pe baie de aburi 5 minute, dai vasul deoparte şi mixezi până se îngroaşă. Mixezi brânza de vaci cu restul de zahăr pudră şi zahărul vanilat, adaugi treptat frişca amestecată cu gălbenuşurile şi la final albuşurile bătute spumă tare. Îmbraci o formă dreptunghiulară cu folie de plastic, torni din compoziţia cu brânză, acoperi cu jumătate din cireşele spălate, torni compoziţie, cireşe şi la final compoziţie. Netezeşti bine suprafaţa şi aşezi deasupra biscuiţi. Aşezi forma la congelator pentru cel puţin cinci ore, până se întăreşte. Scoţi forma cu cinci minute înainte de servire, o răstorni pe un platou, desfaci folia de plastic şi o decorezi cu fulgi de ciocolată şi cireşe.
CLIIMA20140610_0071_1
CLIIMA20140610_0071_1
CLIIMA20140610_0071_1
CLIIMA20140610_0071_1
CLIIMA20140610_0071_1
CLIIMA20140610_0071_1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.