Ingrediente: - 100 g unt moale - 1 ou - 1 galbenus - 2 linguri zahar farin - esenta de vanilie - un praf de sare - 10 g drojdie - 1 lingura lapte dulce - 200-250 g faina
Pentru umplutura: - ciocolata sau gem
Pentru decor: - zahar farin
Preparare:
Etapa 1: Mixam ouale cu zaharul si untul. Adaugam esenta de vanilie ,sarea si drojdia dizolvata in lapte. La sfarsit punem faina cernuta. Framantam bine ,pana obtinem un aluat potrivit de moale.
Etapa 2: Lasam la dospit timp de 20-30 minute. Presaram faina pe masa de lucru si intindem aluatul intr-o foaie groasa de 2-3 mm .
Etapa 3: Decupam forme rotunde. Formam sandwich-uri din doua bucati rotunde de aluat , in mijloc cu cate o bucata de ciocolata sau cu cate o lingurita de gem acrisor.
Etapa 4: Presam bine marginile sa nu se desfaca in timpul coacerii. Ungem o tava cu unt si o tapetam cu faina.
Etapa 5: Asezam fursecurile si dam tava la cuptorul ,deja incins, pentru 20-25 minute. Cat sunt calde ,le pudram cu zahar.
lg-929514
lg-929514
lg-929514
lg-929514
lg-929514
lg-929514
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.