400 g dovleac ras 350 g faina 150 g mac macinat 200 ml ulei de floarea-soarelui 300 g zahar pudra 3 oua un pliculet praf de copt zeama de la o lamaie 300 g visine din compot praf de scortisoara MOD DE PREPARARE:
Se curata dovleacul si se da pe razatoare. Se separa ouale, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin spumoase, adaugand treptat si uleiul. Dupa, se adauga dovleacul ras, care daca e prea apos se stoarce doar foarte putin, si macul macinat. Faina se amesteca bine cu praful de copt si scortisoara si se incorporeaza in compozitia obtinuta. Se amesteca bine si, la final, se adauga spuma bine batuta. Visinele se pun la scurs si se amesteca bine in aluat. Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt in care se toarna compozitia si se baga in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru 35-40 de minute. Checul se scoate din cuptor dupa de trece testul cu scobitoarea. Se lasa la racit in tava, dupa care se serveste taiat felii si pudrat cu zahar pudra.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.