INGREDIENTE 500 g căpșuni 200 g zahăr 2 ouă 200 g frișcă 1 plic zahăr vanilat PREPARARE 1. Se spală căpşunile, se îndepărtează codiţele şi se lasă la scurs într-o sită. Se taie apoi pe jumătate şi se pasează cu blenderul. 2. Separat, se bat ouăle împreună cu zahărul. Se adaugă căpşunile date prin blender şi se amestecă în continuare. Se pune apoi compoziţia la foc mic şi se lasă câteva minute, amestecându-se continuu. Se ia de pe foc şi se lasă la răcit. 3. Se bate frişca cu mixerul într-un castron înalt, împreună cu zahărul vanilat. Se amestecă cele două compoziţii, frişca cu cea de căpşuni, se toarnă totul într-o caserolă şi se lasă 3-4 ore la congelator. 4. Se pune în cupe sau în cornete de îngheţată şi se ornează cu frişcă şi căpşuni proaspete.
shutterstock_50706115
shutterstock_50706115
shutterstock_50706115
shutterstock_50706115
shutterstock_50706115
shutterstock_50706115
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.