250 g făină albă 2 lingurițe praf de copt ½ linguriță bicarbonat alimentar 120 g zahăr alb coaja rasă de la o lămâie 200 ml lapte de soia 1 linguriță oțet de mere 2 lingurițe esență de vanilie 90 ml ulei de cocos dezodorizat (sau ulei de floarea soarelui) sucul de la ½ lămâie 1 ceșcuță de afine Instrucțiuni:
Într-un castron cernem făina, praful de copt și bicarbonatul Adăugăm zahărul și le amestecăm Într-un alt castron adăugăm laptele de soia și oțetul și le lăsăm 10 minute (laptele se va fragmenta puțin – acestă combinație are rolul de a menține aluatul mai fraged datorită acidității) Adăugăm peste lapte: uleiul, esența de vanilie, sucul de lămâie și coaja de lămâie rasă și le amestecăm Turnăm ingredientele umede peste cele uscate și le încorporăm cu ajutorul unei spatule de silicon La final, încorporăm ușor afinele fără să le strivim Turnăm compoziția în mod egal în forme de biroșe și introducem tava în cuptorul preîncălzit la 175° pentru 25-30 de min sau până se rumenesc.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.