ngrediente pentru 4 porţii: 1 mango copt, aproximativ 400 de g 250 g capsune 2 piersici coapte Suc din 2 limes 2 linguri de miere 1 pumn de frunze de menta 1 cutie (450 ml) de inghetata Carte D’Or Vanilla
Se curata fructul de mango si se taie in felii subtiri. Se spala capsunele si se taie jumatati. Piersicile se taie pe jumatate, se scot samburii dupa care se taie felii. Separat, se amesteca sucul de limes cu mierea si se toarna peste fructele amestecate. Se lasa 15 minute la marinat, dupa care se serveste cu o cupa de Carte D’Or Vanilla. Timp de preparare: 20 minute
68928570_GCRTIZO2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.