Blat: 9 oua, 4 linguri zahar, 3 linguri cacao, 6 linguri faina, 1/2 praf de copt Sirop: 300 gr zahar, 1/2 l apa, 3 plicuri vanilie Crema: 9 linguri faina, 9 linguri zahar, 1/2 l lapte, 250 gr. Rama Maestro Glazura: 3 linguri cacao, 2 linguri zahar, 5 linguri apa, 50 gr. Rama Maestro, 1 lingurita ulei.
Blat: Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, cacao, faina si praf de copt. Sirop: Se fierb toate ingredientele si se toarna calduta peste blat. Crema: faina se amesteca cu laptele si cu zaharul. Se fierbe. Rece se amesteca cu margarina frecata spuma. Glazura: se amesteca toate ingredientele, se fierb si se toarna calda peste blat.
68932056_HACKGIN2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.